Till sidans innehåll
seventy years logo
Thomann firar jubileum! Tack för din lojalitet! Upptäck våra jubileumserbjudanden nu. Till erbjudanden

1325 Kundbetyg

4.4 / 5

Du måste vara inloggad för att kunna betygsätta en produkt.

Obs! För att undvika att betygsättningen är byggt på rykten eller smygreklam kan bara kunder som har köpt produkten från oss sätta sitt betyg.

Efter inloggningen i kundcentret kan du se vilka produkter som kan betygsättas.

248 Recensioner

599 kr
inklusive moms, 69 kr frakt tillkommer
i lager
i lager

Produkten finns i lager och kan levereras omgående.

Information om leveransen
Leverans beräknas mellan Torsdag, 14.11. och Fredag, 15.11.
Pj
Bra för priset
Producerar jazz och klassisk musik 02.06.2021
Jag använder detta ljudkort för headset i konferenser och undervisningstillfällen på distans. Skulle inte falla mig in att använda detta för någon seriös inspelning dock.

Det är bra att detta ljudkort är USB-drivet och passar alla datorer utan att man behöver installera mjukvara, all kompatibilitet är helt i ordning. Det är bara kvaliteten på ljudet som inte är tillräckligt högt, men för priset är denna bättre än priset skulle förutsätta.

N
Nöjd 11.05.2020
Sökte ett ljudkort att kunna spela in musik och för att kunna använda vid dagligt musiklyssnande då mitt interna ljudkort inte kan höja till en nivå där jag är nöjd. Har hittills inte blivit besviken alls, ibland kan det komma lite störningsljud, som jag tror beror på min dator snarare än ljudkortet, brukar bara behöva koppla ur och koppla in ljudkortet igen och det händer inte igen.

d
Nice quality
draconculis 25.04.2022
Built like a tank, as they say. No problems at all with the hardware.

Software side was a bit of a chore for me though, took several days to get it set up. Could not get it to play nice with ASIO4ALL / Reaper, no matter what I adjusted (dropouts and weird noisy reverb effects), but I found an old Behringer ASIO driver on the internet which works well.

Would buy again: I would go for a higher model with more bits / kHz, but for now I am happy.

N
Helt okej!
Nöjd 07.01.2020
Ljudkortet fungerar mycket bra. Det ända jag saknat är att ha en separat knapp för Headphones-jacket, vilket förenklar vid inspelning. Det tål en hel del smällar och är robust enligt mig. Mycket bra för sitt pris.

m
Bra interface
manne1223 17.01.2021
lite konstig att använda inte många sätt o veta exakt hur man låter även med hörlurar i

L
Prisvärd
LM783 04.08.2020
Använder denna i hemmastudion för att spela in sång och gitarr. Skönt med två separata ingångar så att man kan ha både gitarr och sångmic inkopplad hela tiden. Phantom Power knappen kunde dock ha varit på framsidan.

SW
Simon W Martinsen 21.03.2024
Saknar egna drivrutiner till denna istället för Asio4All som är otrolig dryga att ha och göra med. Annars så funkar den som den ska.