Cu ajutorul cookie-urilor noastre am dori să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărături posibilă cu tot ceea ce este însoțit de ele. Aceasta include, de exemplu, oferte adecvate, reclame personalizate și preferințe de memorare. Dacă acest lucru este în regulă, pur și simplu sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor pentru preferințe, statistici și marketing făcând clic pe „Bine!” (arata tot). Vă puteți retrage oricând consimțământul prin intermediul setărilor cookie (aici)
Reţineţi: Pentru a preveni evaluările bazate pe zvonuri sau reclame ascunse permitem doar evaluări de lşa clienţii noştri reali, şi care au cumpărat echipamente de la noi.
După logare veţi găsi de asemenea toate articolele care pot fi evaluate Centrul Logare Clienţi.
Livrare aprox. între Joi, 14.11. și Vineri, 15.11.
DB
Dj Bogdan 18.09.2020
Case perfect pentru 2 mouving head.Deasemeni incap si ceva accesorii.Material de calitate executat corect si foarte util. Este usor de transportat.Eu personal am montat roti pentru un transport mai usor.Recoman utilizatorilor acest produs deoarece este foarte util pentru transportul echipamentelor usoare sau accesorii , cabluri ,scule etc.Pretul deasemeni corect.Multumesc echipei Thomann.
Stabilitate
Manipulare
Măiestrie
AC
EXCELENT
ATC Creativ 29.03.2021
Ma bucur ca am gasit cel mai bun raport calitate pret. Calitate garantata!
Stabilitate
Manipulare
Măiestrie
MW
Mr. Wallace 19.12.2019
Super practica, super tare. In ea imi intra toate cablurile de la sistemul meu. Este de calitate.