Met onze cookies willen we u de best mogelijke winkelervaring bieden met alles wat daarbij hoort. Hieronder vallen bijvoorbeeld passende aanbiedingen, gepersonaliseerde advertenties en het onthouden van voorkeuren. Als u dit goed vindt, ga dan eenvoudig akkoord met het gebruik van cookies voor voorkeuren, statistieken en marketing door op “Oké!” te klikken. (show all). U kunt uw toestemming op elk moment nog intrekken via de cookie-instellingen (hier).
Note: Om te voorkomen dat evaluaties gebaseerd zijn op roddel, geruchten of heimelijke advertentie staan wij op onze website alleen evaluaties toe van daadwerkelijke gebruikers die het geevalueerde product bij ons gekocht hebben.
Na inloggen vindt u alle producten die u kunt evalueren ook onder “Product evalueren” in uw klantencentrum.
Ik had een microfoon waarvan het gaas begon los te laten, statisch was en waar je als je niet uitkeek met je lip aan bleef haken. Dit stukje schuim zorgt ervoor dat ik mezelf geen pijn meer doe, filter popgeluiden en laat mijn studiosetup er net wat professioneler uitzien.
JS
Doet wat tie moet doen!
JRL Sound Studio 10.08.2018
Past ook goed op een Samson Q8, sennheiser 835, Shure58/55/beta of vergelijkbare mics.
goed schoon te maken en degelijk kwaliteit.
J
Ideaal voor SHURE BETA SM58a
Jens.. 26.06.2023
Had in het verleden al een windscreen gekocht dat veel te groot was. Nu met deze ideaal om net over de bol van de SM58a te schuiven. Moeilijk om er op en er af te halen, sluit goed aan.
Heel tevreden van.
r
nice
ryan.d 25.04.2017
Fits nice on the t bone mb58 beta and also on mics like shure sm58 or sennheiser's e series.
Compliments for thomann for a good delivery.
Perfecte pasvorm & goede kwaliteit
Rune368 21.10.2024
Ik zocht een betaalbaar alternatief voor een windscreen en kwam uit bij dit product.
Ik kocht het, heb het getest en was zeer tevreden
P stoppers
Rudolfisky 20.06.2021
minder pop voor weinig Geld ;)
Plopkap voor sm58 style microfoon
Ruispants 08.07.2024
Goed product, is wat het is en werkt naar behoren. Heb deze gekocht bij de aanschaf van de behringerXM8500 die een popfilter nodig hebben