Met onze cookies willen we u de best mogelijke winkelervaring bieden met alles wat daarbij hoort. Hieronder vallen bijvoorbeeld passende aanbiedingen, gepersonaliseerde advertenties en het onthouden van voorkeuren. Als u dit goed vindt, ga dan eenvoudig akkoord met het gebruik van cookies voor voorkeuren, statistieken en marketing door op “Oké!” te klikken. (show all). U kunt uw toestemming op elk moment nog intrekken via de cookie-instellingen (hier).
Note: Om te voorkomen dat evaluaties gebaseerd zijn op roddel, geruchten of heimelijke advertentie staan wij op onze website alleen evaluaties toe van daadwerkelijke gebruikers die het geevalueerde product bij ons gekocht hebben.
Na inloggen vindt u alle producten die u kunt evalueren ook onder “Product evalueren” in uw klantencentrum.
Prima tas voor mijn Hartke HA3500: mijn versterker wordt goed beschermd, de tas beschadigt mijn auto niet (zoals een flightcase zou kunnen) en met de schouderband hou ik mijn handen vrij voor de rest van mijn zooi.
Als je tourwaardig spul zoekt, kijk dan verder. Voor repetities en af en toe een optreden: prima aanschaf!
rack bag
Anoniem 24.03.2016
to me its a good solution for carying my POD HD PRO X around. gigs or rehearsels.
its deep so you can fit your cables and such in there.
like very deep. just like your mo.... any way. jeah alot of space.
thou i do not recommend putting a tube amo on top of it . its sturdy as hell.
a
Voldoende
ajmusic 02.01.2020
Voldoende, tas is stevig en behoorlijk aan gewicht maar de risten gaan snel kapot, lipjes komen na enkele keren gebruiken al los en dan is de tas lastig open te maken.
Voor de prijs prima, een niet lipje eraan zetten of iets zelf fabriceren en de tas gaat lang mee.
G
Handig, maar niet lichter dan een kunststoft case
GeinBest 24.05.2020
De draagbaarheid en de prijs maken dit een interessant artikel. Qua gewicht is deze tas vermoedelijk net iets zwaarder dat een vergelijkbare kunststof flightcase.
A
Prima softcase voor een goede prijs!
Anoniem 05.03.2016
Gekocht om een Hartke HA 2500 in te doen, en alles pastte prima. De softcase is netjes en degelijk afgewerkt, en wordt geleverd met benodigde schroeven.
Het enige minpuntje vond ik zelf is dat de schouderband / draagband soms wat in de weg zat bij het openen van de voorkant.
Ik heb de versterker hier regelmatig zonder problemen en beschadigingen kunnen vervoeren (zelfs achter op de fiets)
Kortom een aanrader!
handig en goedkoop
Anoniem 01.08.2016
Dit was de goedkoopste rack tas die ik kon vinden maar de kwaliteit is hartstikke goed!
Je rack apparatuur is goed beschermd tegen stoten door de stevige binnenkant. Ook is het handig dat je ze vast kunt zetten met schroefjes net als in een gewoon rack.
B
Bertotal 13.08.2024
Stevige racktas voor mijn draadloos microset. Signaalkabels en powercon kunnen in het handige voorvak zodat ik ze altijd bij me heb. Prima tas voor weinig geld
A
Licht en Goed alternatief voor flightcase
Anoniem 29.04.2016
Handige lichte tas voor Driverack Dbx-260.
Had ook iets ondieper gemogen,