Naar de inhoud van de pagina
seventy years logo
Thomann viert zijn jubileum! Bedankt voor uw loyaliteit! Ontdek nu onze jubileumaanbiedingen. Naar de deals

78 Klantenbeoordelingen

4.7 / 5

U moet ingelogd zijn om producten te evalueren.

Note: Om te voorkomen dat evaluaties gebaseerd zijn op roddel, geruchten of heimelijke advertentie staan wij op onze website alleen evaluaties toe van daadwerkelijke gebruikers die het geevalueerde product bij ons gekocht hebben.

Na inloggen vindt u alle producten die u kunt evalueren ook onder “Product evalueren” in uw klantencentrum.

afwerking

6 Recensies

€ 1,90
Incl. btw plus € 5,90 verzending
direct leverbaar
direct leverbaar

Dit product is op voorraad en kan direct verzonden worden.

Informatie over de verzending
Levering verwacht rond Donderdag, 14.11.
h
Prima veren
hibber 16.05.2017
Ik gebruikte mijn Ibanez altijd met lichte snaren en met de stock veren ging dat prima. Onlangs heb ik de gitaar gemodificeerd met nieuwe pick-ups etc. om hem voor het zware gitaar werk te gaan gebruiken. Met dikkere snaren kwam de tremolo te hoog te staan, vandaar dat ik deze extra sterke veren kocht.

Met een setje slinky-top/heavy-bottom koos ik ervoor de twee nieuwe Harley Benton veren bij de dikste snaren te plaatsen met direct resultaat. De spanning van de veren is ruim voldoende om de tremolo weer mooi in balans te brengen. Ik was bang dat de stuggere veren het gebruik van de tremolo zwaarder zou maken. Maar dit is gelukkig niet het geval.

De kwaliteit van de veren voelt goed en stevig aan. De tijd zal leren hoe snel ze zullen rekken...
afwerking
Evaluatie melden